Élő rendezvényközvetítés


Vannak az életben megismételhetetlen pillanatok, amiket nem szabad kihagyni. Mit tehet, ha mégis épp azok maradnának le róla, akik Önnek a legfontosabbak?

Legyen szó menyegzőről, szalagavatóról, zenei, sport- vagy családi eseményről, válassza élőközvetítés-szolgáltatásunkat! 10 évnyi szakmai tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk kis- és nagy rendezvények teljes körű livestreaming közvetítését full HD minőségben, professzionális hozzáállással, igény szerint egy-négy kamerából álló komplex rendszerrel.

A fontos dolgokban nincs kompromisszum, ezért mi mindig a tökéletesre törekszünk!

Válassza a Era Studio Group Bt. livestreaming rendezvényközvetítés szolgáltatását, mert

  • ezzel biztosítja, hogy mindenki első sorból élvezhesse a nagy eseményt. Akár családi összejövetelről, közéleti vagy közületi alkalomról, meccsről vagy zenei rendezvényről van szó.
  • a világ bármely pontjára fáradtság nélkül, valós időben juttathatja el élményeit vagy üzenetét.
  • garantáltan megóvja a betegségektől mindazokat, akiket nagyra tart vagy szeret, anélkül, hogy bármiről is le kellene mondaniuk. Az élőközvetítés szolgáltatással a távolban élő idős rokonok épp úgy élőben “vehetnek részt” az ünneplésben, mint a külföldi barátok!
  • 1-4 kamerával, full HD minőségben, tetszőleges felületeken streameljük a történéseket. (Zoom, Twitch, YouTube, Facebook).
  • az eseményt igény esetén egyidejűleg rögzítjük is.

Felkeltettük érdeklődését? Rendelje meg szolgáltatásunkat és élje meg élete nagy pillanatait szélesvásznon!