Videóklipp készítés


„Valódi” videoklip készítés ez az egyik legszebb, legvonzóbb és legnehezebb feladat, igazi kihívás, még a legprofibb csapatok is, éppen ezért többek között a videoklip készítésével is foglalkozom, foglalkozunk.

Nézzünk meg, hogy miről is van szó!

Első sorban elég nagy „vállalkozás” a videoklip készítés, természetesen gondolom, hogy ezzel Ön is tisztában van.

Először is, ilyen esetben sem telefonon sem e-mailben nem tudom az igényeket felmérni, legjobb a személyes találkozó, ha személyesen találkozunk és megbeszéljük részletesen, hogy mit is szeretne készíttetni, milyen stílusú, hány kamera szükéges, megvan a stúdió hang vagy nem, szükséges a hangtechnikus vagy nem, kőrülbelül hány óra forgatási időre gondolt, hány helyszín, stb. Természetesen ezek a dolgok letisztázása után fogok készíteni egy árajánlatot.
A szakmai részről többek között tanácsokat tudok adni, hogyan érdemes a legalacsonyabb költség mellet egy kellemes, élvezhető videoklippet készíteni.

Megegyezést követően amilyen hamar csak lehet elkezdjük a forgatást, és szerkesztést. Nagyon fontos mindkettőnk számára, hogy átadás előtt közösen megnézzük az anyagot, átbeszéljük, ami Önnek esetleg nem megfelelő, azt amennyire lehetséges módosítom.

Az elképzeléseiteket most valóra váltom!